افزونه جلالی را نصب کنید. ساعت ×

این استان مقصد مواد دخانی قاچاق از سایر نقاط کشور است

شناسه : 2985 13 ژوئن 2022 - 10:28 542 بازدید ارسال توسط :

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: این استان مقصد ارسال مواد دخانی قاچاق از سایر استانها از جمله تهران، سیستان و بلوچستان و استانهای جنوبی کشور است. حسین دشتبان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مواد دخانی مشمول ماده ۱۳ قانون […]

این استان مقصد مواد دخانی قاچاق از سایر نقاط کشور است
پ
پ

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: این استان مقصد ارسال مواد دخانی قاچاق از سایر استانها از جمله تهران، سیستان و بلوچستان و استانهای جنوبی کشور است.

حسین دشتبان روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مواد دخانی مشمول ماده ۱۳ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که باید همه انواع آن با کد شناسه به فروش برسند و در صورتی که فاقد شناسه باشند به عنوان کالای قاچاق محسوب می شوند.

وی ادامه داد: سیگار هم در داخل کشور تولید و هم از کشورهای دیگر وارد می‌شود اما اقلام وارداتی از این کالا باید شناسه کالا و برچسب سلامت داشته باشند.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: از سال گذشته تاکنون طرح مقابله با کالاهای فاقد شناسه محصولات دخانی به عنوان یکی از طرحهای پنج‌گانه مقابله با قاچاق مطرح است و در این راستا کالای هدف فاقد شناسه به عنوان کالای قاچاق محسوب می‌شود.

دشتبان افزود: واردات قاچاق انواع کالاهای دخانی از مرزهای شرقی به خراسان رضوی انجام نمی‌ شود و مواد دخانی قاچاق موجود در این استان از استانهای دیگر به ویژه سیستان و بلوچستان، تهران و جنوب کشور به این منطقه انتقال می‌یابد.

دبیر کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز خراسان رضوی گفت: قاچاق مواد دخانی از کشور عراق به صورت کولبری، از ترکیه در درون بسته بندی سایر کالاها و از مرزهای جنوبی به صورت ته لنجی وارد کشور می‌شود.

دشتبان افزود: پارسال ۱۷۲ پرونده شامل ١٤ میلیون بسته سیگار به ارزش ٤٥٢ میلیارد ریال در خراسان رضوی کشف شد.

کارشناس مسوول بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی نیز در این باره گفت: به مناسبت هفته بدون دخانیات گشت مشترک با دستگاههای نظارتی و قضایی در استان اجرا شد.

بخشعلی بیاتی افزود: در این گشتها در مجموع ۶۱ هزار و ۱۵۲ نخ سیگار و همچنین هزار و ۶۲۷ پاکت تنباکوی قاچاق از ۱۶ واحد صنفی به ارزش بیش از ۶۰۰ میلیون ریال کشف و اقلام مکشوفه تحویل اداره کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان شد و همچنین پرونده‌های مورد نظر به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.