به گزارش روابط عمومی اتاق مشترک بازرگانی ایران و تاجیسکتان، طرفین امضاکننده این موافقت نامه (محمدرضا توکلی زاده، رئیس اتاق بازرگانی مشهد، محمدحسین روشنک، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و تاجیکستان و فرهاد رسول زاده، مدیرکل اتاق بازرگانی و صنعت استان ختلان تاجیکستان)، ضمن حمایت از ایده توسعه روابط بازرگانی اقتصادی بین ایران و تاجیکستان، با عنایت به ملاک قرار دادن مساعدت به مؤسسات، سازمانها و شرکتها در توسعه روابط تجاری و گسترش همکاریهای سودمند متقابل، موافقت نامه را منعقد نمودند.
جزئیات این تفاهم را در ادامه میخوانید:
– بر اساس این موافقت نامه، امضاکنندگان تفاهم نامه، از گسترش روابط تجاری و اقتصادی بین استان خراسان رضوی و استان ختلان حمایت میکنند و در تحکیم آن کوشا خواهند بود. همچنین، به برقراری همکاری بین مؤسسات کوچک، متوسط و بزرگ مساعدت خواهند کرد.
– امضاکنندگان این تفاهم نامه، اعزام هیئتهای تجاری دوجانبه را سازماندهی خواهند نمود و در برگزاری ملاقات بین نمایندگان مجامع تجاری امضاکنندگان تفاهم نامه، مساعدت میکنند.
– امضاکنندگان تفاهم نامه، برای مشارکت فعال مؤسسات، سازمانها، کارفرمایان و اتحادیههای آنها در نمایشگاههای مختلف و سایر رویدادها و همایشها که در استان خراسان رضوی و استان ختلان برپا میشوند، کلیه شرایط لازم را فراهم مینمایند.
– طبق یکی از بندهای این موافقت نامه، امضاکنندگان نسبت به تبادل اطلاعات و نشریات در زمینه اقتصاد تجارت خارجی، قوانین تجاری، گمرکی و سایر اطلاعات که ممکن است به وسیله اعضای دو طرف درخواست گردد، اقدام میکنند.
– امضاکنندگان تفاهم نامه در حدود اختیارات خود در جذب سرمایهگذاری برای اجرای پروژه های سرمایهگذاری و نوآورانه مؤسسات استان خراسان رضوی و استان ختلان مساعدت خواهند نمود.
– در صورت عدم امکان برگزاری نشستهای حضوری، امضاکنندگان تفاهم نامه میتوانند ویدئوکنفرانسهای آنلاین را با مشارکت تجار و کارآفرینان دو کشور سازماندهی کنند.
– امضاکنندگان تفاهم نامه برای حل مشکلاتی که برای تجار و بازرگانان ایرانی در استان ختلان به وجود میآیند و همچنین مشکلاتی که برای تجار و بازرگانان تاجیک در استان خراسان رضوی به وجود میآیند، مساعدت می نمایند.
– امضاکنندگان تفاهم نامه متعهد میشوند که بر اجرای درست مفاد موافقتنامه حاضر نظارت داشته باشند. بدین منظور و برای هماهنگی فعالیتهای بعدی، نمایندگان امضا کنندگان تفاهم نامه می توانند در صورت ضرورت با یکدیگر ملاقات نمایند که از قبل می بایست در زمینه تاریخ دیدار به توافق برسند.
– امضاکنندگان تفاهم نامه متعهد میشوند محرمانه بودن اطلاعات دریافتی را به عنوان اسرار تجاری در زمان اعتبار موافقتنامه و بعد از اتمام آن رعایت نمایند.
– تمامی تغییرات و متممهای موافقتنامه، فقط در صورتی که به امضای نمایندگان تامالاختيار امضاکنندگان تفاهم نامه برسند، دارای اعتبار خواهند بود.
– بر اساس یکی دیگر از بندهای این تفاهم، موافقتنامه مذکور از تاریخ امضای آن توسط هر سه طرف از اعتبار برخوردار میگردد و تا زمانی که هر یک از امضاکنندگان تفاهم نامه فسخ آن را به شکل کتبی اعلام نمایند، دارای اعتبار خواهد بود.
ثبت دیدگاه